RASPRAVA: Turistička palača - drugi put

krenimo dalje, riješimo Turističku palaču, a ono što ja moram ponovit jer sam i nekoliko puta i postavio pitanje, a to je i pitanje onoga parkinga koji na žalost ne ulazi direktno u rješavanje Turističke palače, ali je vezano i uz Turističku palaču, ali pogotovo uz Dioklecijanovu palaču, moram ponovit još jednom, nađimo rješenje i za taj parking
RASPRAVA: Turistička palača - drugi put

RASPRAVA: Koncertna dvorana

Samo da dodam, dakle podržavam vezano za dvoranu koncertnu što će se uredit u tom prostoru, ali osim Hrvatskog Sokola, tu dvoranu su izgradili narodnjaci nakon pobjede na izborima. Bila je Hrvatska čitaonica, Hrvatski dom, a ono što je posebno značajno, čisto da se zna, da je u tim prostorima djelovalo i Hrvatsko glazbeno društvo Zvonimir.
RASPRAVA: Koncertna dvorana

TEMATSKA SJEDNICA: Hajduk

Zahvaljujem predsjedniče, poštovane vijećnice i vijećnici, gosti, kad razgovaramo o Hajduku, a to smo vidjeli i sad kroz ovu raspravu, trebamo podijeliti čitavu priču na četiri dijela.
TEMATSKA SJEDNICA: Hajduk

TEMATSKA SJEDNICA: Promet

Mislim da dosta toga i do sad rečeno i po meni treba odvojiti dvije stvari. Jedna je znači ovo što smo do sad pretežno komentirali, a to je pitanje ovih linija koje su van Splita, znači i plaćanja i sudjelovanja drugih općina, ali isto tako i rentabilnosti samih linija, a vezano i za to pitanje rentabilnosti samih linija u gradu Splitu i organizacija linija, a s druge strane definitivno jedan problem koji nije toliko spomenut, ovako samo mjestimično je pitanje organizacije društva, tj. samog komunalnog poduzeća Promet.
TEMATSKA SJEDNICA: Promet

RASPRAVA: Zoološki vrt

Zašto ne bi na Marjanu bio ornitološki park kao što su onda i planirali '26., ali da imamo jedan park koji je stvarno reprezentativan, koji možemo uključit u našu turističku ponudu i ponudit turistima koji dolaze u grad pa na kraju krajeva kazat ću nešto što je ................ nažalost uvijek kad treba nešto napravit u gradu što se tiče povezanosti zašto ne bi žičarom luku povezali sa Marjanom, kao što je u Barceloni, kako što je na drugim mjestima.
RASPRAVA: Zoološki vrt
Stranica 1 od 4Prva   Prethodna   [1]  2  3  4  Slijedeća   Posljednja