Novi ciklus predavanja na temu zdrave prehrane prema krvnim grupama
01.04.2014. Novosti

Novi ciklus predavanja na temu zdrave prehrane prema krvnim grupama

 

Facebook stranica TomislavAG

 

Od četvrtka 03.04.2014.g u 18 sati, počinje novi ciklus od četiri zasebna predavanja na temu zdrave prehrane usklađene sa krvnim grupama. U odnosu na prethodnu, na predavanjima će biti iznesena i nova saznanja o prehrani prema krvnim grupama, tretirajući teške bolesti, problematiku cijepljenja, autoimune bolesti, sportske pripreme, prehrana za djecu i odrasle.

Također demistificirat će se neke namirnice koje se ne bi smjele nalaziti na policama trgovina. Greške u prehrani prilikom konzumiranja zdravih namirnica koje nisu kompatibilne s ostalim namirnicama u istom obroku. Rizici aditiva i konzervansa, nemogućnost začeća, rizične trudnoće i njihova povezanost skrvnim grupama.

Kako izbjeći genetski zatomljene bolesti, koje su uglavnom klasificirane kao neizlječive, kao i zablude o dijetama. Mogućnost trajnog izlaska iz dijabetesa. Preventiva i liječenje bolesti štitnjače.

Na kraju svakog predavanja možete postavljati pitanja na zadanu temu. Predavanje će održati Denis Urošević Beroš koji se ovom problematikom bavi preko 40 godina.

Predavanja će se održati u prostoru društva MKD ''Makedonija'', Tolstojeva 32 počevši od 03.04.2014.g (četvrtak) u 18 sati. Ulaz slobodan. 

Informacije na tel 490-708, 490-713 od 08:00 - 16:00h.

Komentari


Trenutno nema komentara. Budi prvi koji će komentirati članak.

Komentiraj članak

Ime (Obavezno)
Komentar (Obavezno)
CAPTCHA image
Unesite kod prikazan na slici