Prijedlog za dodjelu osobne nagrade Grada Splita za 2013. godinu

Kao Gradski vijećnik želim predložiti gđu. Herci Ganza Čaljkušić za osobnu nagradu Grada Splita za 2013. godinu, a kao razlog navodim objavljivanja publikacije „Heroine splitskog sporta – Ženska strana medalje“ koja je otrgnula iz zaborava i prikupila na jednom mjestu žene koje su ispisale neponovljive priče u sportu, ali i u povijesti grada Splita. Publikacija je potakla veliko zanimanje građanki i građana grada Splita, Zagreba i diljem Lijepe naše.

Prijedlog za dodjelu osobne nagrade Grada Splita za 2013. godinu

Sretna nova 2014. godina!

Mudrosti i zdravlja te sretna nova 2014. godina!
Sretna nova 2014. godina!

Rasprava: Reorganizacija poslovnih procesa (amandman)

Predmet: Podnošenje amandmana na prijedlog proračuna Grada Splita za 2014. godinu i projekcija za 2015. i 2016. godinu

Poštovani,

ovim putem podnosim amandman na prijedlog proračuna grad Splita i predlažem novu aktivnost  unutar proračuna s ciljem pokretanja projekta reorganizacije poslovnih procesa unutar gradske uprave.

Rasprava: Reorganizacija poslovnih procesa (amandman)

Rasprava: Društvo "Marjan" (amandman)

Predlažem da se redovna djelatnost Društva za zaštitu i unapređenje Marjana "Marjan" uvrsti    u  Program javnih  potreba  u  kulturi Grada Splita za  2014.  godinu  kao  djelatnost od  interesa  za  Grad  Split,  na  način da  se  iz  sredstava predviđenih za financiranje  Zaštite  prirode,  iznos  od 150.000,00  kn  preraspodjeli  za obavljanje redovne djelatnosti  i provođenje Programa rada Društva Marjan.
Rasprava: Društvo

Vijećničko pitanje: Kila Jug

Kada će se dovršiti komunalna infrastruktura za zgradu Kila Jug koja je u nadležnosti Grada Splita odnosno komunalnih poduzeća?
Vijećničko pitanje: Kila Jug
Stranica 9 od 12Prva   Prethodna   3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  Slijedeća   Posljednja