TEMATSKA SJEDNICA: Promet

Mislim da dosta toga i do sad rečeno i po meni treba odvojiti dvije stvari. Jedna je znači ovo što smo do sad pretežno komentirali, a to je pitanje ovih linija koje su van Splita, znači i plaćanja i sudjelovanja drugih općina, ali isto tako i rentabilnosti samih linija, a vezano i za to pitanje rentabilnosti samih linija u gradu Splitu i organizacija linija, a s druge strane definitivno jedan problem koji nije toliko spomenut, ovako samo mjestimično je pitanje organizacije društva, tj. samog komunalnog poduzeća Promet.
TEMATSKA SJEDNICA: Promet

RASPRAVA: Zoološki vrt

Zašto ne bi na Marjanu bio ornitološki park kao što su onda i planirali '26., ali da imamo jedan park koji je stvarno reprezentativan, koji možemo uključit u našu turističku ponudu i ponudit turistima koji dolaze u grad pa na kraju krajeva kazat ću nešto što je ................ nažalost uvijek kad treba nešto napravit u gradu što se tiče povezanosti zašto ne bi žičarom luku povezali sa Marjanom, kao što je u Barceloni, kako što je na drugim mjestima.
RASPRAVA: Zoološki vrt

RASPRAVA: Turistička palača

Koliko znam zabranjen je pristup terasi, što pretpostavljam da je zbog određenih statičkih razloga i zbog onoga u čemu se u, znači u kakvoj se situaciji nalazi sama građevina je do te zabrane i došlo i mislim da nitko normalan u ovom gradu ne bi trebao bit protiv da se takva situacija promijeni.
RASPRAVA: Turistička palača

RASPRAVA: Izbor ravnatelja HNK-a

Kad pogledate program jedan dio koji mi je posebno upao u oko, a to je vezano uz koncertni program koji bi trebalo organizirat Hrvatsko narodno kazalište, je napisano u samo tri rečenice.
RASPRAVA: Izbor ravnatelja HNK-a

Vijećničko pitanje: Zabrana prolaska motorima kroz pješačku zonu uz potok Trstenik Radoševac

Gospodine Gradonačelniče, iako je uz potok na Trsteniku koji spaja ulicu Trstenik i plažu na obali proglašen pješačkom zonom kroz njega stalno prolaze motori koji na taj način skraćuju put ka plaži ili Žnjanu i Zenti.
Vijećničko pitanje: Zabrana prolaska motorima kroz pješačku zonu uz potok Trstenik Radoševac
Stranica 4 od 12Prva   Prethodna   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednja