Članci iz kategorije "Sport"

Serijal - Pod starom murvom - gost Darko Miladin
Arsen Košta 14.03.2015. Sport

Serijal - Pod starom murvom - gost Darko Miladin

Arsen Košta - Pod starom murvom - gost Darko Miladin
Kako lonac kroji taktiku u sportu?

Kako lonac kroji taktiku u sportu?

Intervju koji je dao jednom hrvatskom tjedniku glavni kuhar Hrvatske nogometne reprezentacije Drago Gorički, naveo me na komentar. Prosto je nemoguće da 12 godina reprezentativna nogometna momčad koristi spomenute prehrambene metode i namirnice za produkciju snage, izdržljivosti, eksplozivnosti...
Zašto uvijek ista priča?

Zašto uvijek ista priča?

Tri zadnje utakmice „Hajduka“ jako puno govore ukoliko ih želimo analizirati bez subjektivno navijačkog prizvuka ili zadiranja u taktiku igre ili tehničko znanje igrača. Spomenute utakmice su; Osijek-Hajduk 2:0, Hajduk-Dnjepar 0:0 i Hajduk-Dinamo 2:3. Ako je ovdje još uključimo prvu utakmicu igranu u Ukrajini u gostima koja je prethodila onoj u Osijeku tada možemo zaključiti da je najbolji igrač bio vratar što govori o samoj momčadi.
Malodušnost Hajduka ili rasprodaja bodova

Malodušnost Hajduka ili rasprodaja bodova

Tek odigrana utakmica HNL-a Osijek-Hajduk (2:0), ne bi bila ništa neobično, da sam „Hajduk" prije utakmice nije između redova nagovijestio rezultat izjavama: „Mislimo na Dnjepar", „Igra Kalinić sa drugom momčadi", „Prioritet prolaz u četvrtak", „U mislima Dnjepar". Nigdje niti želje, niti primisli da se izbore tri boda u Osijeku. Pogledajte same kladioničarske komentare, tko je uložio na Hajduka? Odakle toliki defetizam, malodušnost, manjak samopouzdanja. Zašto predaja unaprijed, pa to nije hajdučki, a samo desetak dana ranije je Tudorov rad i govor na motivaciji bio za svaku pohvalu.
Hajdukov novi travnjak!?

Hajdukov novi travnjak!?

Do kraja ljeta u ''Hajduku'' je planirana zamjena postojećeg travnjaka sa novim travnjakom, koji bi uz pravu travu sadržavao 10-15% umjetnih travnatih vlakana.