Serijal "Zdravi život": Mlijeko i mliječni proizvodi! - S1E3

Serijal "Zdravi život": Mlijeko i mliječni proizvodi! - S1E3

 

Facebook stranica TomislavAG

 

Dragi prijatelji, posjetitelji ove stranice započeli smo novi serijal pod nazivom „Zdravi život“. Cilj nam je kroz niz emisija obraditi razne namirnice i dodatke prehrani te se osvrnuti i na zdravstvene probleme te na koji ih način prevenirati tj. kako ih što uspješnije liječiti. Naravno, moj gost je Denis Urošević Beroš već poznat javnosti po nizu predavanja i nastupa u medijima gdje govori o prehrani po krvnim grupama. Denisovo iskustvo je iznimno i kad su u pitanju sportaši te kako prilagoditi prehranu kako bi se postigli što bolji rezultati. Ostanite s nama do kraja serijala i obogatite se informacijama o prehrani i zdravlju.

Serijal "Zdravi život": Mlijeko i mliječni proizvodi! - S1E3 by Tomislav Alujević Grgas on MixcloudOva objava nema namjeru zamijeniti savjete i upute liječnika, medicinskih institucija, već ukazuje i sugerira nove i stare spoznaje i vještine liječenja te preventivnog djelovanja na zdravlje ljudi.

Denis Urošević Beroš tel. 021/490-708, 021/490-713, 021/490-686Komentari


Andrea
21. travanj 2015. 20:01
Vezano za članak o mlijeku i mliječnim proizvodima, imala bih pitanje za gosp. Denisa Uroševića, ukoliko je moguće da mi odgovoriti na mail. Počela sam prakticirati prehranu po svojoj krvnoj grupi A+, gdje se preporuča sojino mlijeko, kao i još nekim krvnim grupama. Moram reći da sam ga počela kupovati, a uz to ponekada popijem i Herbalife (također je na bazi soje), te više ne konzumiram mlijeko već 2 tjedna. U međuvremenu sam naišla na članak, čiju poveznicu šaljem u nastavku poruke. Inače nisam iz Vaše županije, već iz Karlovačke, ali sam poslušala na internetu sve emisije iz serije "Zdravi život". Članak je dosta diskutabilan i zanima me dali nakon pročitanoga trebam izbaciti "zdrav" napitak od soje - sojino mlijeko, kao i Herbalife, odnosno domaće mlijeko iz mljekomata, naravno za moju krvnu grupu u dozi od 2 dcl dnevno.
http://atma.hr/volite-soju-sojino-mlijeko-tofu-nakon-ovog-clanka-zamislit-cete-se/
Zabrinuta i zahvalna.
Lijepi pozdrav gosp. Tomislavu i Denisu

Komentiraj članak

Ime (Obavezno)
Komentar (Obavezno)
CAPTCHA image
Unesite kod prikazan na slici