Članci za travanj 2014.

Istina o glutenu!

Istina o glutenu!

Gluten je biljna bjelančevina, koja se nalazi u žitaricama i to: pšenici, ječmu, raži, prosu, piru a nema ga u kukuruzu, riži, heljdi, gvinoji, amaranthu. Osim glutena glijadin je vrlo često spominjan termin uz gluten, čija je on podvrsta, a najviše ga ima u pšenici. Opasnost koje po zdravlje donosi gluten je realna i egzaktno se može utvrditi njegova štetnost na organizam, čime se može odagnati bilo kakva sumnja i nagađanje o problemima koje on navodno izaziva.
E-dodaci namirnicama

E-dodaci namirnicama

Glutaminat E620, 621, 622, 623, 624, 625 je opasan dodatak namirnicama. Povećava proizvodnju inzulina, izaziva pretilost, djeluje na leptin - regulator apetita. 
Samsung Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 Neo

Dragi posjetitelji mojih stranica imam prigodu napisati osvrt na novi gadget koji se pojavio na tržištu, a mogao bi zainteresirati sve one koji koriste Samsung smartphone. Prateći informacije o izlasku na tržište novog pametnog sata Sasmung Gear 2 Neo uspio sam se istog domoći preko britanskog webshopa unlocked-mobiles.com.
grad.com.hr EMISIJA: Kako pripremiti nogometnu reprezentaciju za što bolji nastup na prvenstvu u Brazilu

grad.com.hr EMISIJA: Kako pripremiti nogometnu reprezentaciju za što bolji nastup na prvenstvu u Brazilu

Dana 12.lipnja 2014. oči i uši nogometnog svijeta biti će uperene u Brazil gdje počinje Fifin nogometni karusel. Sport sa najviše obožavatelja i natjecatelja postat će barem privremeno najvažnija stvar na svijetu. Ždrijeb je htio da se i u nogometu, mitološki rečeno, sretne David protiv Golijata na samom otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva.
Vidilica

Vidilica

Nisan te odavno od gori vidija,
pa san se danas popeja,
da ti pogledan lice,
sa vidilice.