Članci za siječanj 2014.

Po notama, autostradama i autobahnovima - Šest dana i šest država

Po notama, autostradama i autobahnovima - Šest dana i šest država

Jedan kombi, dva glazbena događaja, sedam pustolova i priča o šest gradova. Povezali smo Veneto s Bavarskom, jug Njemačke s jugom Nizozemske. Uživali smo, bili tek obični putnici na autocestama Europe i VIP gosti tu i tamo. Pjevali smo i smijali se, plesali smo i vozili se. Pčelice koje su odabrale šest prekrasnih cvjetova i na najbolji način zakoračili u Europu.
Krvna grupa 'A'

Krvna grupa 'A'

Povijesno je bila od presudne važnosti, ta prilagodba kada se čovjek morao odvojiti od lova i sakupljanja plodova, jer su mu prirodne okolnosti nametale druge uvijete, a to je uzgajanje biljaka i životinja u svrhu prehrane.
Krvna grupa '0'

Krvna grupa '0'

U prvom dijelu teksta već su opisane neke specifičnosti ove krvne grupe. Stvoreni su da budu djelotvorni, uvijek aktivni, beskompromisni ljudi, borci, sportaši. Puni snage i energije, dominantni, izdržljivi i prodorni, prave vođe.
Fenotip i Genotip

Fenotip i Genotip

Posjetite i facebook stranicu TomislavAG Gene ste dobili od svojih roditelja, kako se to kaže i po ženskoj i po muškoj liniji, pa se kombinacija muških i ženskih gena zove genotip. Jedan od tih gena je ključan, dominantan i on je ključ Vaše posebnosti. Vi ste fizički rezu...
Andre Rieu koncert u Grazu i Explora Radio KL

Andre Rieu koncert u Grazu i Explora Radio KL

Posjetite i facebook stranicu TomislavAG Iz časopisa Optimist (svibanj 2012): Dragi čitatelji časopisa Optimist za vas smo bili prvog vikenda u mjesecu svibnju na putu u Graz. Iskoristili smo „produženi vikend“ zbog blagdana Svetog Duje da odemo na koncert poznatog svjetskog diri...